Om Lena Petersson

"Du må gjøre deg fortjent til oppmerksomhet i dag. For å få oppmerksomhet må du være relevant, du må engasjere deg og ikke minst bry deg." - Lena Petersson

 

Lena Petersson

Flerveis Kommunikasjon eies og drives av senior kommunikasjonsrådgiver Lena Petersson. Etter over to tiår i bransjen er Lena Petersson et kjent navn i reiselivsbransjen, i mange redaksjoner og i kommunikasjonsbransjen.

Lena Petersson har sin faglige bakgrunn fra BI, og har bred internasjonal erfaring ti år i utlandet for TUI og Norges Turistråd/Innovasjon Norge - med seks år i Milano for Norges Turistråd/Innovasjon Norge. Her ledet hun Norges Turistråds satsning på Italia og Spania.

Fra 1999 ledet Lena Star Tours PR- og informasjonsavdeling, med ansvar også for CSR (Corporate Social Responsibility).

I 2008 startet Lena sammenslåingen av avdelingene Marketing, CRM, PR og Online Sales i Star Tour/TUI til en samlet Kommunikasjonsavdeling. Fokus var samspillet mellom egne, fortjente og kjøpte kanaler med spesielt fokus på egne kanaler. I denne perioden oppnådde Star Tour sterk trafikkvekst og 70 prosent online distribusjon, TUI Nordics beste CRM resultater og ble en av Norges største Facebook grupper. Kommunikasjons-avdelingen høstet anerkjennelse og priser for nyskapende kommunikasjons- og markedstiltak, og Star Tour/TUI gikk til topps på Norsk Kundebarometer innen sin kategori.

Fra 2014 og frem til hun startet Flerveis Kommunikasjon, var Lena nordisk leder for Communications & Engagement (Kommunikasjon & Sosiale medier) i TUI Nordic.

i tillegg til å starte opp Flerveis Kommunikasjon, var Lena med på å starte opp Content Houses i 2015 - et selskap som leverer redaksjonelt innhold til blant annet VG, Egmont med flere. Lena sitter også i bransjerådet for reiselivs studiet på Høyskolen i Oslo, i fagrådet til Travel News, er foredragsholder og jurymedlem.